Roles not populating with Users

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  asaboori 2 months ago.

  • Author
    Posts
  • #25888
     asaboori 
    Participant

    Hello,
    I have setup a role to test. This role is reading for custom attributes to be matched to a certain value.
    I was unable to get the role to populate with users. Upon playing around with it a bit, I noticed that if I change an attribute of the user I was hoping it would pick up, it would then force a refresh of some sort and the user will end up in the role.

    Can someone assist me with this issue?

    Thanks,
    -Ali

    #25929
     jason.browne 
    Participant

    I am not sure what version of IDM you are using, but in 6.5 if you are in the admin UI and you go into the authentication section. Then inside of the session tab there is a switch that says “Enable Dynamic Roles”. Make sure that switch is turned on and saved. This should cause changes to your managed user to dynamically update themselves to the appropriate roles.

    #25935
     asaboori 
    Participant

    @jason-browne this was very helpful! Thanks

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

©2019 ForgeRock - we provide an identity and access platform to secure every online relationship for the enterprise market, educational sector and even entire countries. Click to view our privacy policy and terms of use.

Log in with your credentials

Forgot your details?