Editing connector conf files does not seem to affect object types

This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 4 years, 3 months ago by Bill Nelson.

  • Author
    Posts
  • #21590
     lois54
    Participant

    Hello again!

    I have an LDAP connector. It is working as far as getting the data from LDAP. But I am finding that when I make changes to the configuration file in a text editor the changes are not always reflected in the GUI. Some are. For sure if I inadvertently delete a comma it complains … alot.

    Suggestions? Which is the better way to configure openIDM? Thanks!

    Peace,
    Lois

    Lois Bennett, MSEE
    Senior System Administrator
    Channing Division of Network Medicine, Brigham & Women’s Hospital
    A Teaching Affiliate of Harvard Medical School and Harvard School of Public Health

    #21591
     lois54
    Participant

    Hmm it is working now. Not sure what I am doing wrong.

    #21592
     Bill Nelson
    Participant

    Hmmmm, don’t inadvertently delete commas? :-)

    I rarely use the admin GUI for changes. Most are made directly to the file, itself.

    If you do that, make sure you monitor the openidm log file (openidm0.log.0) for any errors when it dynamically reads the configuration change.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

©2022 ForgeRock - we provide an identity and access platform to secure every online relationship for the enterprise market, educational sector and even entire countries. Click to view our privacy policy and terms of use.

Log in with your credentials

Forgot your details?